Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Mar 29, 2017

I veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack gästas Jacob och Wille av Peter Glas som är fystränare med många års erfarenhet från både fotboll och handboll och numera jobbar han bland annat inom Svenska handbollsförbundet.

Bland annat diskuterar vi skillnaden mellan att arbeta med landslag och klubblag, att arbeta...


Mar 22, 2017

Det påstås en väldig massa inom träning, kost och hälsa där en del av det som sägs är bevisat fel, vissa saker är med största sannolikhet fel medan annat är mer osäkert eller självklart. Wille och Jacob försöker i det här avsnittet förklara hur du kan urskilja alla de här sakerna från varandra så att...


Mar 15, 2017

 

Crossfitgurun Martin Altemark är tillbaka i Tyngre Träningssnack för att diskutera den ädla sporten Crossfit. Denna gång läggs fokus på själva träningen och tillsammans med Wille och Jacob så diskuteras det hur man tränar på Crossfit på bästa vis med särskilt fokus på nybörjare och kombinationen av...


Mar 8, 2017

Lyssnarfrågor är det som gäller denna vecka i Tyngre Träningssnack då Wille och Jacob bland annat diskutera energiförbrukningen en vilodag kontra en träningsdag, Crossfits definition av fitness, deras respektive universitetsutbildningar och cykla på hårt trafikerade vägar.

Hålltider

  • 00:00:00...


Mar 1, 2017

Våra gener inverkar på det mesta kring vår person, både hur vi påverkas av vår omgivning och hur vi påverkar den. Precis hur stor effekt våra gener har i olika situationer är inte fullt klarlagt men forskningen på området skvallrar om att det troligen är en större inverkan än vad många tror.

I dagens...