Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Aug 29, 2018

Sportjournalisten Malena Johansson gästar Tyngre Träningssnack för att diskutera världen kring fotbollen i Italien och framför allt Cyklingen internationellt.

Det funderas bland annat en hel del kring doping och problemet med alla gråzoner kring vad som är tillåtet och vad som inte är tillåtet samt hur man ska...


Aug 22, 2018

Wille och Jacob diskuterar lyssnarfrågor i det här avsnittet av Tyngre Träningssnack och det blir bland annat en diskussion kring 3D-träning, snus och konditionsträning och köttdieten som har blivit lite av en snackis de senaste månaderna.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta bilder relaterat...


Aug 15, 2018

Hur mycket av dina och andras resultat kan förklaras av gener och hur mycket förklaras av livsstil? Det finns inget svar på den frågan men det finns gott om data som visar att båda faktorerna spelar in.

I det här avsnittet av Tyngre Träningssnack diskuterar Jacob och Wille lite kring varför det är viktigt att...


Aug 8, 2018

Tyngre Träningssnack gör återigen en liten djupdykning inom tekniken vid styrketräning och den här gången mer specifikt knäböj, marklyft och bänkpress. Wille och Jacob tar hjälp av mastersstudenten Victor Bengtsson som skrivit både sin kandidatuppsatts och mastersuppsats inom ämnet tillsammans med...


Aug 1, 2018

Barn och ungdomar utvecklas och mognar fysiologiskt väldigt olika. Detta innebär att du inom samma ålderskategori kan ha ungdomar som rent biologiskt skiljer sig åt väldigt mycket och i tonåren kan vissa ha en kropp som den genomsnittliga 19 åringen medan andra har en kropp som en 13 åring.

Hur får man detta...