Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Mar 27, 2019

Fystränaren och doktoranden Dan Fransson gästar denna vecka Tyngre Träningssnack för att både diskutera sitt arbete i Elfsborgs IF och sin forskning kring hur fotbollsspelare belastat fysiskt vid match och träning.

I detta avsnitt får du lära dig vad som skiljer fysträningen av fotbollsspelare från...


Mar 20, 2019

Veckans Tyngre Träningssnack inleds med en diskussion kring fysträning av fotbollsspelare och svårigheterna med att få vissa stora talanger att arbeta för att förbättra sig själv ytterligare.

Efter det så hamnar sedan fokus på termen ultraprocessad mat och den första välkontrollerade interventionsstudien på...


Mar 13, 2019

Mikael Lehtihet, endokrinolog, överläkare och forskare gästar Tyngre Träningssnack för att diskutera effekterna och biverkningarna från olika former av doping hos motionärer.

Förutom att själv forska på området över i många år så arbetar även Mikael personligen med brukare och varje vecka tar han på...


Mar 6, 2019

Före detta handbollsproffset och landslagsspelaren Albin Tingsvall gäster denna vecka Tyngre Träningssnack för att diskutera sin karriär och innehållet i boken Det jag förlorade på att vinna.

Albin utbildade sig som psykolog under tiden som han var handbollsproffs och efterhand som han blev äldre och han fick...