Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Apr 29, 2020

I veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack gästar cykeltränaren Fredrik Ericsson. I det här avsnittet diskuterar vi både hur planeringen såg ut inför OS och vad cyklisterna får göra nu när OS har blivit framskjutet.

Framför allt fokuserar vi på värmeanpassning och hur värme kan användas som en typ av...


Apr 22, 2020

I veckans Tyngre Träningssnack så diskuterar vi lite olika saker som kan vara kul eller bra att använda sig av i sin träning. Med ett litet extra fokus på saker som du kan träna med i hemmet.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta bilder relaterat till detta (och tidigare) avsnitt.

Hålltider

  • 00:01:28...


Apr 15, 2020

I veckans avsnitt gästar Daniele Cardinale som arbetar på RF med att försöka hjälpa till med tekniska lösningar för olika idrottsförbund samtidigt som han forskar på GIH.

I det här avsnittet får du höra om Danieles erfarenhet av att arbetar med praktiskt som fystränare och testledare inom...


Apr 8, 2020

Mattias Reck är tillbaka i Tyngre Träningssnack för att diskutera proffscykling. I det här avsnittet så blir det mycket snack kring vad som händer nu inom cyklingen när alla tävlingarna är inställda på grund av Coronaviruset.

Du får höra om det upplägget som Mattias cyklister får följa. Hur det här...


Apr 1, 2020

I veckans avsnitt diskuterar vi hur du kan gå tillväga för att försöka hålla dig uppdaterad inom ett forskningsfält på ett bra sätt beroende på hur mycket tid du vill investera.

Du får höra om fällorna med att försöka läsa studier direkt när du har ont om tid och vilka genvägar som finns för att hitta...