Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Jun 28, 2017

Vad händer med kroppen när en fitnessatlet eller byggare går på en hård diet för att få ner kroppsfettet väldigt långt? Och vilka effekter kan man se hos annars friska män som tenderar att äta för lite energi?

I avsnitt 57 av Tyngre Träningssnack snackade vi om fenomenet relativ energibrist hos främst...


Jun 21, 2017

Det kan ibland kännas som att området träning och kost fullständigt översvämmas av myter och grundlösa påståenden. I det här avsnittet diskuterar Jacob och Wille en handfull av dessa och försöker reda ut vad man faktiskt vet kring varje fråga och vad man behöver undersöka vidare.

Bland annat får du höra...


Jun 14, 2017

Johan Hellström, en tränare för triatleter på elitnivå som numera även tränar spelare i tre kronor är dagens gäst i Tyngre Träningssnack. Då det är två ganska olika sporter så blir det både bredd och djup på det här avsnittet när vi både diskuterar de tre delarna av triathlon rent ytligt för att sen...


Jun 7, 2017

Veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack fokuserar vi på växtförädling och GMO. Jacob och Wille gästas av Anna Lehrman, PhD, för att diskutera allt möjligt rörande olika tekniker som finns för att utveckla och förbättra de växter som används inom jordbruket.

Du får till exempel veta vad GMO faktiskt...