Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Jun 27, 2018

Jacob och Wille diskuterar lite allt möjligt i det här avsnittet av Tyngre Träningssnack. Du får bland annat veta varför tidskriften BJSM har flippat ut helt den senaste tiden, hur knäna mår hos tidigare fotbollsproffs, varför du ibland kan lukta ammoniak eller aceton efter din träning och vilka eventuella...


Jun 20, 2018

Denna vecka fokuserar Jacob och Wille på olika sätt att snabba på återhämtningen efter ett träningspass eller en tävling. Du får veta vilka metoder vet vi fungerar, vad som eventuellt skulle kunna fungera och vad är mest ett slöseri på tid och/eller pengar.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta...


Jun 13, 2018

En av världens största konferenser kring träning har precis avslutats och tillsammans med den återkommande gästen Tommy Lundberg så får du en summering av det som togs upp. Årets ämne på konferensen var hypertrofi, det vill säga muskelbygge.

Du får veta vad vi idag vet kring vad det är som får muskler...


Jun 6, 2018

Jacob och Wille svarar på lyssnarfrågor i det här avsnittet och är bland annat inne på formtoppning, veganböcker, morgonpromenader och fettförbränning samt varför korta anaeroba intervaller har en positiv effekt på den aeroba förmågan hos många motionärer.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta...