Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Jan 29, 2020

Wille har blivit pappa. Detta tar endast upp någon minut av avsnittet men det förtjänar ändå första packet när det gäller vad som är viktigt i dagens avsnitt.

Efter den första minuten blir det sedan fokus på väldigt snabba distanslöpare som har slagit nya rekord de senaste åren. Främst blir det fokus på...


Jan 22, 2020

I veckans avsnitt blir det lyssnarfrågor efter att Jacob först berättat om sin helg i Stockholm och Västerås där han dels hållit en föreläsning kring kosttillskott och dels har hoppat på träningsprogrammet för Viktors väg mot 200 kg i knäböj.

Efter det får du bland annat höra om hur man kan tänka i...


Jan 15, 2020

Jonas Ludvigsson är tillbaka som gäst i Tyngre Träningssnack. Denna gången fokuserar vi på barnsjukdomar med utgångspunkt från Jonas nya bok Barnläkarens guide - Farligt och ofarligt från nyfödd till tonåring.

Jonas har varit med tidigare i podcasten, i avsnitt 62. Då diskuterade vi en av hans specialiteter...


Jan 8, 2020

I veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack diskuterar vi ätbeteenden. Både hur man försöker mäta hur människor äter i verkliga livet och hur eventuella ätbeteenden korrelerar med människor hälsa.

Till vår hjälp av vi Billy Langlet som för närvarande håller på med sin postdok inom ämnet. Du får bland...


Jan 1, 2020

Gudiol och Valkeaoja summerar året som har gått med Tyngre Träningssnack genom att blicka tillbaka och ta upp deras egna favoritavsnitt eller avsnitt som de tycker att du borde lyssna på i fall du inte redan har gjort det.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta bilder relaterat till detta (och tidigare)...