Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Jul 27, 2016

I veckans avsnitt bryter vi vårt tidigare mönster och istället för att diskutera en idrott eller ett fysiologiskt fenomen ingående så fördjupar vi oss istället i ett extremexempel på vad människokroppen klarar av.

Simon Gustavsson, coach och delägare i Umara Sport gästar podden och berättar om när han...


Jul 20, 2016

Jacob och Wille diskuterar risk och chans i veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack. Det är en väldig massa larm och rubriker som varnar för än det ena än det andra i media och väldigt ofta saknar larmen det kontext som är nödvändigt för att man ska kunna förhålla sig till information på ett vettigt vis.

I...


Jul 13, 2016

I veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack så gästas vi av en av Sveriges mest framgångsrika sprinttränare, Håkan Andersson. Ämnet för dagen är givetvis då 100 meter och 200 meter löpning där vi bryter ner loppens olika delar och diskuterar vad som sker i de olika faserna.

Vi diskuterar även talang vs...


Jul 6, 2016

Wille och Jacob kör solo denna vecka och tar an sig två olika frågor. Dels några saker som man bör fokusera på om man själv ska börja träna eller rådgöra någon annan som tänker börja träna och dels vad som händer när man tränar i varmt väder och vad man kan göra för att försöka undvika att bli...