Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Apr 24, 2019

Jacob och Wille gör två uppföljningar på tidigare avsnitt där de först diskuterar övningen Hip-Trust och den så kallade Force-Vector Theory som tagits fram av Bret Contreras. Sen får du höra om en ny studie på hur svenskars sockerintag korrelerar med deras hälsa.

Efter det blir det några lyssnarfrågor.

På...


Apr 17, 2019

I veckans Tyngre träningssnack diskuterar Jacob och Wille lyssnarfrågor. Du får bland annat höra om lite vad vi vet kring människor som inte verkar kunna gå upp i vikt, om man kan äta ohälsosam mat och ändå vara hälsosam och i fall det finns några fördelar med att endast andas genom näsan medan man...


Apr 10, 2019

I avsnitt 178 av Tyngre Träningssnack går vi på djupet kring inflammation och vad som menas med antiinflammatorisk kost. Är man intresserad av dieter och hälsa så har man nog inte missat den senaste trenden med storsäljande dietböcker som påstås förmedla en antiinflammatorisk kost.

Vilken forskning ligger...


Apr 3, 2019

Gudiol och Valkeaoja går på djupet kring de olika förklaringsmodeller som finns kring vad det är som begränsar vår fysiska prestation.

I det här avsnittet får du bland annat en djupare presentation av den arge italienaren som du så ofta fått höra om i avsnittet. Du kommer också att få höra om en rad...