Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Träningssnack

Feb 24, 2021

Mirko Mandić är tillbaka som gäst hos Jacob och Wille för att berätta vad som har hänt kring hans forskningsområde sedan han var med senast. En dryg timme om varför högintensiv träning i några få minuter varje vecka kan ha stora effekter på människors kondition och prestationsförmåga.


Feb 17, 2021

Gudiol och Valkeaoja diskuterar sRPE vilket är en skattning av hur slitsamt/belastande som ett helt träningspass har varit. Hur bra fungerar den här typen av subjektiva skattningar mot mer objektiva mått och vilka är fördelarna med att använda något subjektivt utöver de mer objektiva måtten som finns.


Feb 10, 2021

I veckans avsnitt av Tyngre Träningssnack diskuteras olika sätt att försöka övervaka hur trött och sluten du blir under och efter ett träningspass för att försöka anpassa träningen så den blir mer anpassad efter just dina unika förutsättningar just nu.

Tyngre Träningssnacks instagram kan du hitta...


Feb 3, 2021

Andreas Ivarsson är tillbaka i podden efter fyra år för att berätta vad som har skett sen dess. Vi får bland annat höra om hans påbörjade arbete tillsammans med Arsenal FC där han hjälper till som konsult.

Vi diskuterar även utmaningen med att få forskning till något praktiskt och att förmedla olika mycket...